Skupaj z Mladinskim centrom Šmartno ob Paki te vabimo na posebno evropsko in e-kolesarsko izkušnjo E(U)-xperience, ki bo potekala v soboto, 29. 5. 2021, v okviru Evropskega tedna mladih 🇪🇺.

🚴KAJ: Kolesarska avantura po občini Šmartno ob Paki s kontrolnimi točkami, na katerih boš izvedel/-a marsikaj konstnega, zanimivega in morda celo novega ter prispeval/-a komentarje, pobude, ideje na obravnavane teme

👫 KDO: Mladi od 13. do 30. leta // starejši GG-ji in PP+.

📌 KJE: Dobimo se pred MC Šmartno ob Paki. Kolesarska dogodivščina bo potekala po celotni naši (mali) občini.

🏁 Cilj s prigrizki, osvežitvijo in druženjem pa prav tako pred mladinskim centrom.🚲

OBVEZNA OPREMA: kolo , in POZOR! Samo ta dan bo na voljo kar 10 e-koles za brezplačno izposojo 🔌. Mamljivo, ane? Seveda pa lahko sodeluješ tudi s svojim kolesom.

😉Si bolj ADRENALINSKI tip človeka? Tvoja e(u)-kolesarska izkušnja je lahko tudi prava hitrostna preizkušnja! Pripravljenih imamo tudi nekaj nagrad…🏆

↪️ PRIJAVE: Zaradi lažje organizacije dogodka in evidence števila izposojenih e-koles so prijave so obvezne. Prijaviš se preko spletnega obrazca https://forms.gle/pNGMzDswbEsrniiQ8 ali pri svojem vodniku.

ℹ️ Te še kaj zanima? hudi.potok@gmail.com 📧 ali 040 172 025 ☎️ (Amadeja).

Dogodek je podprla Nacionalna agencija programov EU, in sicer na podlagi razpisa v sklopu Evropskega tedna mladih 2021, katerega namen je podpreti izvajanje dogodkov za mlade v okviru Evropskega tedna mladih 2021, ki spodbujajo aktivno participacijo, povezovanje in opolnomočenje mladih, ter razširiti informacijo o novi generaciji programov Erasmus+ in Evropske solidarnostne enote.