☔ Srečanja bomo skozi celotno šolsko leto izvajali na prostem, tudi v primeru slabega vremena. V primeru dežja bomo poizkusili izkoristiti pokrite površine. Če izvedba ne bo mogoča, vas bo o tem vodnik otroka pravočasno obvestil.
? V Šmartnem bodo srečanja potekala v okolici OŠ bratov Letonja, v Braslovčah pa na prireditvenem prostoru. V primeru izjeme vas bo kontaktiral vodnik vašega otroka.

?Opozarjamo, da naj otroci na srečanja prihajajo zdravi. Srečanj se naj raje izognejo tudi, če znake respiratornega obolenja opaža kdo od članov istega gospodinjstva. Za obiskovanje srečanj PCT pogoj ni potreben oz. se ne preverja.

? Na prvem srečanju svoj kontakt pustite vodniku otroka. O vsakršnih posebnostih vas bomo namreč še dodatno obvestili preko e-pošte in SMS sporočil. Prosimo pa tudi, da v primeru, da otroka na srečanje ne bo, to sporočite vodniku. Če menite, da vašega kontakta nimamo, nam ga javite na hudi.potok@gmail.com.

✒Ob začetku obiskovanja srečanj je potrebno izpolniti pristopno izjavo in poravnati članarino za leto 2022. Letos uvajamo novost in sicer lahko sami izbirate med TEMELJNO (25 €), PRIPOROČENO (40 €) in PODPORNO članarino (60 €). Več informacij pod zavihkom ČLANSTVO.

Za kakršnakoli vprašanja in pojasnila smo vam na voljo.

**Na prvo srečanje lahko s predšolskimi otroci, prvošolci in drugošolci pridejo starši, da bo pristop k tabornikom lažji.