V marcu pričenjamo s ponovnim izvajanjem taborniških srečanj.
Letos smo uvedli nekaj novosti.
☔ Srečanja bomo izvajali na prostem, tudi v primeru slabega vremena. V primeru dežja bomo poizkusili izkoristiti pokrite površine. Če izvedba ne bo mogoča, vas bo o tem vodnik otroka pravočasno obvestil.
🕤 Srečanja do nadaljnjega ne bodo tedenska, ampak bo vodnik s starši in člani sproti določal termin srečanj. Okviren termin izvajanja je sicer sobota dopoldne.
🏕 Tudi kraj izvedbe je odvisen od posameznega vodnika in njegove ideje o izvedbi urice.

📝Ob začetku obiskovanja srečanj je potrebno oddati podpisano izjavo (pripet dokument), če tega še niste storili na začetku šolskega leta. Lahko jo natisnete sami in izpolnjeno prinesete na prvo srečanje, sicer pa bodo natisnjene na voljo pri vodniku na vsakem srečanju.

🚨Tako v izjavi kot tudi sicer opozarjamo, da naj otroci na srečanja prihajajo zdravi. Srečanj se naj raje izognejo tudi, če znake respiratornega obolenja opaža kdo od članov istega gospodinjstva.

📲 O vsakršnih posebnostih vas bomo obvestili preko e-pošte in SMS sporočil. Prosimo pa tudi, da v primeru, da otroka na srečanje ne bo, to sporočite vodniku. Če menite, da vašega kontakta nimamo, nam ga javite na hudi.potok@gmail.com.

✒Vabljeni, da izpolnite pristopno izjavo. Prejeli boste podatke za plačilo članarine za leto 2021. S plačilom vaš otrok postane član našega rodu in Zveze tabornikov Slovenije. 

Za kakršnakoli vprašanja in pojasnila smo vam na voljo.