Po krajšem premoru v soboto, 27.11, zopet pričenjamo z rednimi taborniški srečanji.

Želimo si, da bi srečanja potekala čim bolj nemoteno, ob enem pa želimo zagotoviti varnost tako za udeležene kot za vodnike, bodo urice potekale po naslednjih pravilih, ki nam omogočajo izvajanje uric v skladu z veljavnimi ukrepi:

1. Otroci, ki v šoli opravijo samotestiranje, morajo na srečanje prinesti potrdilo, za katero zaprosijo v šoli. Enako velja za cepljene oz. prebolele. ?✔️

2. Otroci na srečanja prihajajo le zdravi. Srečanj se naj raje izognejo tudi, če znake respiratornega obolenja opaža kdo od članov istega gospodinjstva. ❌

3. Nošnja maske za otroke ob vzdrževanju ustrezne razdalje na prostem ni potrebna. ↔️

4. Srečanja bomo izvajali zunaj, tudi v primeru slabega vremena. V primeru dežja ?️ bomo poizkusili izkoristiti pokrite površine. Če izvedba ne bo mogoča, vas bo o tem vodnik otroka pravočasno obvestil.

5. Pred srečanji ne bo skupnega zbora, vsak vod bo z vodnikom določil zbirno mesto, kjer se bo ob začetku urice dobil. ?

❗V Šmartnem ob Paki bodo srečanja potekla od 9.30 do 10.30, pred OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki oz. na prej dogovorjeni lokaciji.

❗V Braslovčah pa od 9.00 do 10.00, v knjižnici oz. kulturnem domu. Ker se bodo urice izvajale v notranjih prostorih morajo otroci seboj imeti maske ?.